skip to Main Content
0314–640002 info@laserclinic-river.nl

Mesotherapie bij Haaruitval

Er bestaan verschillende effectieve behandelingen tegen haarverlies. Heeft u al eens gehoord van de behandeling mesotherapie bij haaruitval? Deze behandeling heeft een dubbele werking. Haaruitval kan worden gestabiliseerd en bestaand haar kan sterker worden gemaakt. Op deze manier kan dus een gezonde haargroei worden gestimuleerd. Deze behandeling wordt uitgevoerd met de Easy Touch. Met behulp van dit apparaat worden diverse natuurlijke bouwstoffen, anti-oxidanten en haarstimulanten in de hoofdhuid ingebracht met behulp van micro-injecties. Deze stoffen worden 1 millimeter diep in de hoofdhuid ingebracht. Deze behandeling kan een alternatief zijn voor een haartransplantatie, maar ook goed in combinatie met deze ingreep worden gecombineerd.


Mesotherapie bij haaruitval?

De oorzaken van haaruitval

Een mesotherapie behandeling bij Laserclinic River heeft niet bij alle vormen van haaruitval effect. Voordat de behandeling plaatsvindt, is het daarom belangrijk om eerst te bepalen, waardoor de haaruitval veroorzaakt wordt. De mesotherapie tegen haaruitval behandeling is vooral effectief bij erfelijke haaruitval. Bij diverse haarziekten worden er meestal andere behandelingen aangeraden.

In ongeveer 95 procent van de gevallen dat mensen last hebben van haaruitval, is er sprake van erfelijke haaruitval. Dit kan door diverse specialisten worden vastgesteld. Vaak kan aan het patroon van haaruitval ook worden gezien of er sprake is van erfelijke haaruitval. Heeft u als man last van de vorming van inhammen, een kalende kruin of een terugtrekkende haarlijn? Dan is de kans groot dat u last heeft van erfelijke haaruitval. Heeft u als vrouw last van een licht terugtrekkende haarlijn of diffuse haaruitval? Dat wilt zeggen dat het haar bovenop het hoofd dunner wordt? Dan is de kans ook groot op erfelijke haaruitval.

Bij erfelijke haaruitval verzwakt het haar door toedoen van het hormoon DHT. Het haar krijgt de benodigde bouwstoffen niet meer goed binnen en wordt hierdoor steeds dunner. Uiteindelijk kan dit volledige kaalheid tot gevolg hebben.

Tarieven per behandeling

Vanaf € 75

Voor en na foto’s

Resultaten verschillen van persoon tot persoon

Back To Top