skip to Main Content
0314–640002 info@laserclinic-river.nl
Acné-littekens laserbehandeling

Acné-littekens laserbehandeling

Fractionele laserbehandelingen stimuleren de aanmaak van gezond bindweefsel. Het is de meest innovatieve methode om een huid met acné-littekens en grove poriën gladder te maken.

Bultjes En Wratjes

Bultjes en wratjes

Vanaf onze 30ste levensjaar krijgen de meeste mensen wel last van bultjes, wratjes, ruwe plekjes en vlekjes op de huid. Soms ontstaan ze alleen in het gezicht, maar het kan ook elders op het lichaam.

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

Cosmetische Bindweefselmassage is een pittige behandeling en zeker niet altijd pijnloos. Toch is dit één van de populairste behandelingen.

Dermaplaning

Dermaplaning

Dermaplaning is een behandeling waarbij alle dode huidcellen en donsharen door middel van een, speciaal voor dermaplaning ontworpen, steriel chirurgisch mesje verwijderd worden.

Droge ogen behandeling

Droge ogen behandeling

De IPL (Intense Pulsed Light) behandeling is een effectieve behandeling van droge ogen, ook wel keratoconjunctivitis sicca genoemd. Het is een afwijking aan de traanlaag.

Facials

Facials

Heerlijke facial gericht op uw huidtype. Dieptereiniging, oneffenheden verwijderen, massage en een masker zullen uw huid een oppepper geven.

Gerstekorrels behandeling

Gerstekorrels behandeling

De huidspecialisten van Laserclinic River kunnen milia’s heel goed en precies behandelen. Na de behandeling is er niets meer van de gerstekorrel te zien.

Huidverjonging laserbehandeling

Huidverjonging laserbehandeling

De huid blijft langer gezond en vitaal door fractionele laserbehandelingen. Door de opbouw van bindweefsel in de diepere huidlaag wordt de huid op een natuurlijke manier sterker en gladder.

Laserontharen gezicht

Laserontharen gezicht

Bent u het beu om continu donkere haartjes in het gezicht te epileren, harsen of scheren? Laserclinic River is hét adres voor permanente laserontharing.

Laserontharen lichaam

Laserontharen lichaam

Laserontharing met de Lightsheer Diodelaser DUET is een effectieve oplossing voor ongewenste haargroei, ingegroeide haren en scheerirritatie op vrijwel alle lichaamsdelen.

Led-masker behandeling

Led-masker behandeling

Het gebruik van het masker stimuleert de huidcellen tot de aanmaak van lichaamseigen collageen, elastine en hyaluron. Rimpeltjes worden gereduceerd, de huid wordt zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd!

Littekentherapie

Littekentherapie

Van littekenmassage tot lasertherapie. Wanneer een litteken opvallend, trekkerig of gevoelig is kan littekentherapie bij de huidspecialist verlichting en verbetering bieden.

Mesotherapie bij Haaruitval

Mesotherapie bij Haaruitval

De mesotherapie behandeling heeft een dubbele werking. Haaruitval kan worden gestabiliseerd en bestaand haar kan sterker worden gemaakt. Op deze manier kan dus een gezonde haargroei worden gestimuleerd.

Mesotherapie Gezicht & Skinbooster

Mesotherapie Gezicht & Skinbooster

Mesotherapie voor het gezicht is bedoeld om de huid in betere conditie te brengen. Mesotherapie is een verjongende behandeling voor het gezicht, de hals, de decolleté en de handen.

Micro Needling

Micro Needling

Behandeling met de Dermapen oftewel micro needling is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verfraaien zonder de opperhuid te beschadigen.

Peelings

Peelings

Chemische peelings worden voor verschillende indicaties ingezet, bijvoorbeeld bij pigmentproblemen, huidveroudering, acne en acnelittekens.

Pigmentvlekken IPL behandeling

Pigmentvlekken IPL behandeling

Door gebruik te maken van licht met een speciale golflengte kan overtollig pigment geabsorbeerd worden in de huid. Hierdoor kunnen zonnevlekken en ouderdomsvlekken snel vervagen.

Roodheden IPL behandeling

Roodheden IPL behandeling

Van wijnvlek tot couperose. Roodheid en verwijde bloedvaatjes behandelen we met lichtflitstherapie (IPL). Om de resultaten genieten we landelijke bekendheid.

Tatoeage verwijderen

Tatoeage verwijderen

Spijt-tatoeages en ook bestralingspuntjes verwijderen we zeer zorgvuldig met de Q-Switched Nd:YAG laser. U bent bij de huidspecialisten van Laserclinic River in goede handen.

BioPulse Therapy ofwel mini facelift!

BioPulse Therapy ofwel mini facelift!

BioPulse Therapy is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen door een betere bloedcirculatie, een hoger zuurstofniveau (oxygenatie) en lymfedrainage.

Back To Top