skip to Main Content
0314–640002 info@laserclinic-river.nl

Facials

** Ook zeer geschikt voor mannen.
** Tijdens de facials wordt er gebruik gemaakt van de producten van Ekseption.

SKIN CHECK – 15 minuten

Gratis huidanalyse met een persoonlijk huidadvies.

MINI FACIAL – 30 minuten

Bent u toe aan korte boost voor uw huid? Bij deze gezichtsbehandeling wordt gekeken naar uw huidtype en hier passen wij onze producten op aan. Behandeling is inclusief reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, een heerlijk masker en afsluitend een hydraterende dagcrème met SPF.

BASIC FACIAL – 60 minuten

Heerlijke facial gericht op uw huidtype. Dieptereiniging, oneffenheden verwijderen, massage en een masker zullen uw huid een oppepper geven. Deze behandeling wordt met aromatische oliën gegeven waarbij u helemaal tot rust komt.

ANTI-AGING FACIAL – 60 minuten

Is uw huid toe aan een extra boost? Dan is de Anti-aging facial iets voor u. Bij deze gezichtsbehandeling worden de producten speciaal aangepast op de rijpere huid. Deze facial is bevat een bindweefsel massage alsmede een geconcentreerde peeling.

ACNE CLEARING FACIAL – 60 minuten

Heeft u last van puistjes en onzuiverheden? Met deze reinigende gezichtsbehandeling inclusief een geconcentreerde peeling, waarmee wij zorgen voor een verbetering van de huid.

ANTI STRESS COMBI – 60 minuten

Bent u toe aan korte boost voor uw huid alsook een massage van uw rug, nek en schouders? Bij deze behandeling wordt eerst de rug, nek en schouders gemasseerd. Daarna wordt uw gezicht gereinigd en gemasseerd. Daarna krijgt u een heerlijk masker en afsluitend een hydraterende dagcrème met SPF.

Tarieven per behandeling

Skin Check Gratis
Mini facial € 32,50
Basic facial € 59,50
Anti-aging facial € 74,50
Acne clearing facial € 74,50
Anti stress combi € 69,50

Upgrades Facials

Ontspannende gelaatsmassage
(10 min)
€ 9,50
Bindweefselmassage
(10 min)
€ 9,50
Ledmask therapie
(20 min)
€ 22,50
Back To Top