skip to Main Content
0314–640002 info@laserclinic-river.nl

Permanente ontharing: Laserbehandelingen

Gladde benen, een verzorgde bikinilijn en perfect gevormde wenkbrauwen: wie droomt er niet van permanente ontharing? Op uw hoofd kunt u geen haar te veel hebben, maar voor de rest van het lichaam geldt vaak het tegenovergestelde. Er zijn nu eenmaal plekken waar u haartjes liever kwijt dan rijk bent. Soms is de wens om deze te verwijderen van cosmetische aard, maar er kan ook sprake zijn van overbeharing. In beide gevallen is het raadzaam om te kiezen voor een laserbehandeling. Waarom? Omdat u hiermee een duurzaam resultaat bereikt.

Een permanente ontharingsbehandeling versus andere methoden

Van doe-het-zelf-middelen tot waxbehandelingen: de mogelijkheden op het gebied van ontharen zijn heel divers. Permanent ontharen geniet vaak de voorkeur, omdat het aanzienlijke voordelen met zich meebrengt. U schakelt immers een expert in die u binnen afzienbare tijd afhelpt van de ongewenste haren die u al jaren een doorn in het oog zijn. Daarnaast doet een laserbehandeling minder pijn dan harsen en levert deze minder huidirritatie op. Ideaal voor de gevoelige huid!

Permanent ontharen bij Laserclinic River

Stel: u kiest voor een laserbehandeling bij Laserclinic River. U gaat de behandelkamer binnen… en dan? Onze gespecialiseerde huidspecialisten nemen de tijd voor u. Wij starten altijd met een vrijblijvend intakegesprek om uw huid en haar te inspecteren en u uit te leggen wat de behandeling voor u inhoudt.

Besluit u door te gaan met een permanente ontharingsbehandeling bij Laserclinic River, dan kunt u rekenen op:
– Goed opgeleide, professionele huidspecialisten;
– Meer dan twintig jaar laserervaring;
– Kwaliteit;
– Zorgvuldigheid;
– Eerlijkheid;
– Een uitstekende service.

Bent u geïnteresseerd in elektrische epilatie of laserontharing? U bent welkom in onze salon aan de Caenstraat 23 te Doetinchem voor een kosteloos intakgesprek. Wellicht geniet u binnenkort van een permanent gladde huid!

Back To Top